Vrei ca acest proiect sa fie total gratuit ?

Acest lucru este posibil daca veti comanda aceasta casa la partenerii nostri fabricanti de case pe structura de lemn, ECOKIT.

casedelemn

Dupa descarcarea proiectului comunicati partenerilor nostri ID-ul comenzii dumnevoastra, iar suma platita pentru achizitionarea proiectului va fi dedusa din suma platita pentru achizitionarea casei in cazul in care va decideti sa colaborati cu ECOKIT in constructia casei.

Pentru mai multe detalii puteti contacta direct ECOKIT www.case-de-lemn.com.

 

Important : aceste proiecte nu au fost concepute special pentru a fi realizate pe structura de lemn, ele putand fi realizate aproape in orice sistem constructiv (lemn, zidarie, structura metalica, etc.)

Odata proiectul descarcat ramane la latitudinea dumnevoastra catre ce sistem constructiv doriti sa va indreptati, urmand  sa contactati arhitectul titular al proiectului  pentru a  stabili detalii legate de autorizare si detalii constructive de executie.

 

Arhitectul respectiv va va comunica tarifele sale pentru restul elementelor si etapelor neincluse in pachetele descarcate (de ex., planuri istalatii, planuri fundatie, detalii excutie, etc.) adica tot ce ii lipseste proiectului descarcat pentru a fi autorizat si pus in executie.