Modul de lucru este foarte simplu.

Alegeti categoria in care credeti ca s-ar gasi proiectul ideal pentru dumnevoastra din punct de vedere arhitectural si dimensional sau efectuati o  cautare rapida din modulul de cautare.

Rasfoind proiectele ,le puteti adauga la favorite  pentru a le vizualiza mai cu atentie ulterior sau cauta proiecte de acelasi arhitect.

Odata proiectul identificat puteti efectua plata online prin intermediul serviciului LIBRA PAY.

Dupa efectuarea platii veti putea descarca imediat proiectul selectionat.

CE CONTINE UN PROIECT

Preturile proiectelor sunt diferentiate in functie de informatia continuta.

 

PLANURI COMPLETE PDF

Aceasta sectiune contine planurile cotate parter +etaj , cele 4 perspective , 4 fatade si sectiuni.

Este un proiect aproape complet cu ajutorul caruia veti  putea cere oferte de la firmele de constructii sau il veti putea remite unui arhitect pentru a demara  realizarea dosarului de autorizare.

Atentie : aceste planuri singure nu sunt suficiente pentru obtinerea  autorizatiei de construire, dar reprezinta esenta unui proiect.

VEZI EXEMPLU

FOARTE IMPORTANT

 Dupa descarcarea  PROIECTULUI  CONCEPT IN  PDF , veti avea acces la coordonatele de contact ale arhitectului care a creat proiectul descarcat de  dumnevoastra si veti putea  continuarea  realizarea dosarului de autorizare( DTAC) cu acest arhitect .

Veti beneficia de tarife foarte atractive, ele constind in  diferenta dintre ceea ce ati platit pentru  descarcarea proiectului si pretul final al dosarului pentru autorizare ( DTAC)