SC AVENIR CONCEPT ( Proiecte-online.com ) este  inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32251.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii  nr 506/2004 privind prelucrarea  datelor cu caracter  personal si protectia  vietii private  in sectorul comunicatiilor electronice Proiecte-online.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor / arhitectilor parteneri privind situatia proiectele oferite pe platforma, informarea clientilor privind  starea comenzilor plasate ,informarea  partenerilor privind situatia contului lor , activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dvs. si crearea contului  declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Proiecte-online.com inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32251  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Proiecte-online.com  afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Proiecte-online.com , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, , de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor informatii legate de datele cu caracter personal , care sunt parte integranta a  Conditiilor Generale deVanzare  prezentate pesite-ului Proiecte-online.com ,  ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Platforma Proiecte-online.com este astfel realizata incat dumnevoastra sa va puteti modifica datele de inscriere oricind doriti.

Daca doriti:
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Ne puteti solicita acest lucru prin email la office@Proiecte-online.com .

Astfel, Proiecte-online.com  poate notifica utilizatorii/clientii cu informatiile pe care le crede importante  prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Proiecte-online.com  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Proiecte-online.com  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.