Vom incepe mai degraba cu ce nu suntem. Nu suntem proiectanti , arhitecti , firma  de arhitectura.Avem totusi o experienta indelungata in domenii conexe ceea ce ne permite sa putem aprecia calitatea unui proiect.

proiecte-online.com/dev2017 este o platforma  independenta  avind drept misiune intermedierea relatiei dintre arhitectii in cautare de clienti si clientii in cautare de proiecte de arhitect de calitate la preturi rezonabile.

Ne propunem in special promovarea arhitectilor tineri si  talentati , dar nu numai portalul fiind deschis oricarui arhitect cu proiecte de  calitate.Prin demersul nostru dorim sa facem cunoscute talentul si creativitatea arhitectilor nostri in lumea intreaga.

despre

Pentru a reusi acest lucru in portofoliul nostru se afla si site-ul cu deschidere internationala multi language  www.plansarchi.com , ce are pentru inceput versiune in franceza si engleza urmind ca pina la finele anului sa apara versiunea in germana si  spaniola.

Potentialii nostri clienti vor gasi pe site proiecte atent selectionate.Suntem independenti deci putem fi impartiali.

Incercam sa inseram in portofoliul nostru proiecte care sa acopere un spectru cit mai larg de dorinte, cerinte si adaptate unor bugete cit mai variabile.

Dar cum o mie de cuvinte nu fac cit o imagine va invitam la o calatorie fascinanta in lumea arhitectilor nostri.