Case Economice

BV-89-88m2
3 dormitoare
BC-66-107m2
2 dormitoare
CJ-44-133m2
3 dormitoare
BC-26-112m2
2 dormitoare
BC-27-126m2
3 dormitoare

Esti Arhitect?

Esti arhitect cu drept de semnatura , stagiar sau student la arhitectura ? Vino sa te alaturi unei comunitati in continua crestere in care munca si ideile tale sunt apreciate si ajung cu usurinta la destinatarul final ! Adauga gratuit proiectele tale reprezentative si vor putea fi vazute si achizitionate de milioane de potentiali clienti din lumea intreaga !

vrei sa fii la curent cu ultimele proiecte adaugate

Aboneaza-te la newsletter

Sa fii chibzuit e un lucru intelept. Daca putem avea o casa de aceeasi suprafata la un pret mai mic, cu atat mai bine. Putem avea si balcon, sau terasa cu acoperis. Cafeaua e parca mai savuroasa cand o bem dimineata pe terasa sau pe balcon. Iar pretul e mult mai bun decat daca am fi construit aceeasi suprafata pe un singur nivel. Asta inseamna o casa economica !Acest lucru se poate face construind  o casa cu etaj mansardat, care pe deaspura  e si foarte cocheta ! Designul redus la liniile esențiale presupune o folosire eficientă a spațiului, reducand astfel costurile inutile. Este evident ca un proiect de casa economica foloseste eficient spatiul, si prin urmare cheltuielile cu incalzirea si racirea locuintei vor fi mult mai mici.

Este esential sa avem o casa eficienta, ieftin de intretinut, iar pentru  avea o casa eficienta incepem prin a avea un proiect de casa ieftin. Un proiect de casa economica!

Aboneaza-te

vrei sa fii la curent cu ultimele proiecte adaugate

Aboneaza-te la newsletter