Case Luxury

BC-34-124m2
3 dormitoare

Esti Arhitect?

Esti arhitect cu drept de semnatura , stagiar sau student la arhitectura ? Vino sa te alaturi unei comunitati in continua crestere in care munca si ideile tale sunt apreciate si ajung cu usurinta la destinatarul final ! Adauga gratuit proiectele tale reprezentative si vor putea fi vazute si achizitionate de milioane de potentiali clienti din lumea intreaga !

vrei sa fii la curent cu ultimele proiecte adaugate

Aboneaza-te la newsletter

Luxul nu sta neaparat in numarul de metri patrati, ci in primul rand in amplasament, in constructie, in arhitectura, in design, in materialele folosite, in echipare de calitate si mai ales in foarte mult bun gust. Pentru ca lux inseamna in primul rand opusul vulgaritatii.Sectiunea de proiecte de case luxury se adreseaza cu adevarat unei clase medii si educate, iar aceste planuri de case de lux au fost gandite intr-o larga varietate de tipologii : cu unul sau mai multe nivele, cu finisaje si colorit diferit, imbinand cu mult bun gust elemente ale stilului clasic, traditional din arhitectura cu elemente definitorii pentru casele moderne sau contemporane.

Daca privim cu atentie un proiect de casa de lux, vom observa in general ca zonele de living, dining si bucatarie, sa se deschida catre principalele spatii exterioare de relaxare, sa contina spatii de petrecere a timpului liber sau a practicarii hobby-urilor proprietarului : biblioteca, sauna, spa, etc.

Aboneaza-te

vrei sa fii la curent cu ultimele proiecte adaugate

Aboneaza-te la newsletter